SERVICE

Har du køleanlæg, frost anlæg, klima anlæg, aircondition (også i bilen).
eller varmepumper af alle slags kan du trygt henvende dig tilSR teknik, vi udfører lovpligtige samt vedligholdelses eftersyn på alle anlæg. Der vil blive lavet en service kontrakt så du kan se hvad vi laver service på og hvornår det bliver udført. Herefter bliver der ført  eftersynsrapporter på alle dine anlæg. så du får et godt overblik over dine anlæg og deres tilstand. Har dette vagt interesse kan vi kontaktes på  30867821 eller post@srteknik.dk

PRODUKTER OG BESPARELSER

KLIMAANLÆG

Ved at monterer en luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe kan man sparer op til 66% på sin varme regning i forhold til traditionelle opvarmnings metoder så som oliefyr, gasfyr, og el radiatorer.
Samtidig med at når man har en varmepumpe kan man kalde sit hus for elopvarmet hvilket betyder at man får                                   " rabat pr. kw." Man bruger over 4000kw. Om året hvilket jo giver endnu en besparelse. 

LUFT TIL LUFT
Har du i forvejen et elradiator system i det hus eller sommerhus kan du med fordel montere en luft til luft varmepumpe.
Du kan også købe sms eller wifi modul til, så du kan sende besked til anlægget inden du kommer frem om hvad tid du gerne vil have den rette temperatur. Her får du også tilbagemelding når temperaturen er som du har bedt om og får en fejlmelding hvis anlægget ikke virker.

LUFT TIL VAND eller Jordvarmepumper
Har du i forvejen et central varmesystem er det let at få monteret en luft til vand eller jordvarmepumpe den kan bare kobles på dit eksisterende centralvarmesystem med radiatorer og/ eller gulvvarme.


TILSKUD
Du kan få tilskud  fra energistyrelsen hvis du skifter dit oliefyr,  gasfyr eller fastbrændselsfyr ud med en varmepumpe 

LOVPLIGTIGT EFTERSYN
Har du allerede en varmepumpe er den underlagt et lovpligtigt eftersyn 1 gang om året, dette kan
SR teknik også klare, og her bliver det lovpligtige naturligvis lavet, men samtidig bliver den også tjekket for andre ting så du ved at den fungerer optimalt og mest energi rigtigt.